shop@iglcoatings.hu / +36-20-2-22-27-29

Gyorsmenü
Cikkszám: KT000058 Kategória:

SHIELD

Kerámia fóliára

  • 90% hatóanyagtartalom
  • Grafén erősítéssel
  • Rákkeltő összetevők nélkül
  • Akár 2év/40.000km védelem
  • Szagtalan, nem ragad, nem foltosodik
  • Könnyű használat, könnyű visszatörlés
  • REACH-megfelelőség

Hogy néz ki élőben?

Ez valós példákkal mutatható meg a legjobban.

Facebook galéria

Nézz körbe a FaceBookon, hogyan kel életre a bevonat

Instagram galéria

Instán is sok-sok képet találsz

Hol kaphatod meg?

Partereink

Találd meg a hozzád legközelebb eső IGL Minősített Partnert!

IGL SHIELD Graphene PPF-kerámiabevonat

Az IGL SHIELD egy REACH-konform, alacsony VOC-tartalmú, korróziómentes felületvédő megoldás, mely a legkorszerűbb nanotechnológiai fejlesztéseket hozza a felületi védelem területére. Ez a termék kifejezetten poliuretán, vinil, wrapok, öntisztító fényezésvédő fóliák és egyéb rugalmas, hőre lágyuló műanyagok kezelésére lett tervezve.

Az IGL SHIELD egyedülálló képességgel rendelkezik a felületi keresztkötésre, impregnálásra és légáteresztő védőgát kialakítására. A termék hatékonyan védi a felületeket a sárgulás, a fakulás, a korrózió és a foltosodás ellen, miközben megtartja és nem befolyásolja a felületek öntisztító tulajdonságait.

Az IGL SHIELD továbbá fokozza a felületek hidrofób tulajdonságait, ami jelentősen megkönnyíti a fólia karbantartását, különösen a matt felületeken. Az IGL SHIELD alkalmazásával a felületek hosszantartó védelmet és egyszerű karbantartást élvezhetnek, miközben a termék összhangban áll a legmagasabb környezetvédelmi normákkal.

Kerámia bevonatunk formulája alacsony illékonyságú, lassan elillanó formulán alapul. Ez az egyedülálló összetétel lehetővé teszi, hogy a kerámiabevonat lassabban térhálósodjon, csökkentve ezzel a kerámiabevonat idő előtti kikeményedésének kockázatát.

A kerámiabevonat védi a felületet a degradációtól, miközben megőrzi a tökéletes fényezéskorrekció eredményét. A kerámiabevonat növeli a felület ellenálló képességét a karcolásokkal, csorbulással és mattulással szemben.

A kerámia bevonatunk olyan tisztaságú nyersanyagokból készül, amelyek egyedülállóan magas szilárdságú formulát alkotnak. Ez a minőségi összetétel üvegszerű réteget képez a felületen, ami varázslatos fényt kölcsönöz az autó karosszériájának.

Megértjük az EU REACH szabályozásának fontosságát, ezért termékünkben garantáltan nem található meg egyetlen a 172 tiltott veszélyes anyag közül sem. Szilárd elkötelezettségünk a minőség és a biztonság mellett garantálja, hogy termékünk megbízható és környezetbarát választás.

A kerámia bevonatunk kimagasló hidrofób tulajdonságai akár évekig is megmaradnak, egy olyan felületet teremtve, amely könnyedén tisztán tartható és karbantartható. Ez a termék nem csupán időt, de erőfeszítést is megtakarít a mindennapos karbantartásban.

Termékünk a felhasználó és a környezet szempontjából is biztonságos. A nanotechnológiával szintetizált hordozóanyagunk egy nem rákkeltő, alacsony illékonyságú oldószer ártalmatlan keverékét tartalmazza, így termékünk használata kellemetlen szagok nélkül zajlik. Ez a technológia biztosítja a kiváló felhasználói élményt, miközben minimalizálja a környezeti hatásokat.

Gyakran Ismételt Kérdések (Gy.I.K.)

Az IGL SHIELD kerámiabevonat használata kivétel nélkül biztonságos és stabil megoldást jelent matricázott felületeken is. A termék speciálisan kifejlesztett összetétele garantálja, hogy sem az anyag, sem a ragasztó nem szenved kárt, feloldódást vagy bármilyen sérülést.

Az IGL SHIELD nem csupán a fényezett felületeken kínál hatékony védelmet, hanem azonos mértékben gondoskodik a matricázott területekről is. Ez a kettős védelem teszi a terméket a professzionális autókozmetikusok számára ideális választássá.
Az IGL SHIELD reprezentálja a kivételes értékhatékonyságot a hatóanyag koncentrációjának maximalizálásával. Az 90%-os hatóanyag-tartalom biztosítja, hogy egyetlen készlet elegendő legyen akár 5 közepes méretű autó körültekintő kezeléséhez. Az IGL SHIELD befektetése a hatóanyagban rejlő valódi értékbe, ami hatékonyan optimalizálja a költséghatékonyságot. Ez a termék a profi autókozmetikusok számára ideális választás, akik keresik  a kivételes minőséget, miközben szem előtt tartják a költséghatékonyságot. Az IGL SHIELD-del a prémium minőségű hatóanyagokra történő befektetés garantálja a kiemelkedő eredményeket és az optimalizált költségvetést.
Nálunk nem csak a legújabb és leginnovatívabb eszközökkel dolgozhatsz, hanem olyan környezetben is, ahol a folyamatos tanulás és fejlődés is prioritás. Készséggel biztosítunk számodra képzéseket, média- és marketingtámogatást, valamint üzleti tanácsadást, hogy segítsünk a személyes és szakmai fejlődésedben. Írj nekünk bátran! 💚
Start Typing
0
Nincs termék a kosárban.