shop@iglcoatings.hu / +36-20-2-22-27-29

Gyorsmenü

Fizetési módok

Megrendelő megrendelését a következő fizetési módok igénybevételével tudja kiegyenlíteni:

Az utánvételes fizetés előnyei és hátrányai

Az utánvételes fizetés egy nagyon kényelmes és megbízható módja a vásárlásnak, bár hátránya is van. A leggyakoribb előnye, hogy nem kell előre fizetned a csomagodért, mielőtt megérkezik. A hátránya, hogy vannak költségek és az extra szolgáltatások, mint például az utánvét díja, amit kiegyenlítened kell a futárnak vagy a csomagautomatában. Az utánvét díja minden esetben 1099Ft, így ezt is be kell számítanod a vásárlásod végösszegébe.Az utánvét díja, minden esetben felszámításra kerül, s mivel az „utánvét” az egy  fizetési metódus, ezért az “Ingyenes kiszállítás” opció esetén is.

Díja: 1099Ft

Amennyiben banki átutalással kívánod rendezni a vásárlást, a kapott díjbekérőt e-mailben fogjuk elküldeni a megrendelés során megadott e-mail címre. Az átutalás elindításához az e-mailben található információkra lesz szükséged. A csomagot a számlánkon történő jóváírás után postázzuk Neked.

Djía: 0Ft

GP Webpay – ONLINE FIZETÉSI RENDSZER

Fizetési tájékoztató

A GP Webpay Online Fizetési Rendszert a Global Payments Europe S.R.O. fejleszti és üzemelteti.

GP Webpay Online Fizetési Rendszer: A GP Webpay internetes fizetési rendszer lehetővé teszi a Mastercard, a Visa belföldi és külföldi kártyáival történő fizetéseket. Támogatja a Google Pay és az ApplePay digitális pénztárcát is.

Tranzakció folyamata:
  1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a GP Webpay oldalára, ahol a bankkártya adatok megadása után a tranzakció elindul.
  2. Fontos, hogy ellenőrizze a megadott adatokat!
  3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki rendszerekben.
  4. A fizetés eredményéről e-mailben kap értesítést, ezután a rendszer visszairányítja Önt a szolgáltató oldalára.
ELFOGADOTT KÁRTYATÍPUSOK

Figyelem! A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.

BIZTONSÁG

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról aGP Webpay biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A GP Webpay fizetőoldal adattartalmáról kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.

A GP Webpay megfelel a világszerte érvényes szabványoknak, és megfelel a MasterCard SecureCode, a Verified by Visa és a SafeKey legszigorúbb biztonsági követelményeinek, amelyeket a Mastercard és a Visa kártyatársaságok határoztak meg. Ezeket a szabványokat 3DS titkosításnak nevezik, és garantálják a maximális fizetési biztonságot.

A Google Pay és az Apple Pay digitális pénztárcák, amelyek lehetővé teszik az online fizetéseket okostelefonokon vagy más mobil eszközökön keresztül. A kényelmet az jelenti, hogy ezekkel a fizetési módokkal gyorsan és egyszerűen lehet vásárolni, mivel nem szükséges minden alkalommal beírni a bankkártya adatait. Ehelyett csak a mobilalkalmazásban kell regisztrálni a kártyaadatokat egyszer, majd a későbbi vásárlások során már csak az ujjlenyomat vagy a Face ID segítségével kell azonosítani magunkat. Ez megspórolhatja az időt és a fáradságot, és segít megvédeni a személyes adatokat is, mivel a fizetési adatok itt sem  osztódnak meg a webbolttal.

Többszintű garancia, prémium támogatás

tudj meg többet azokról a granciákról, amelyek biztosítják a gondmentes vásárlást és termékhasználatot!

Start Typing
0
Nincs termék a kosárban.