shop@iglcoatings.hu / +36-20-2-22-27-29

Gyorsmenü

Partnerprogram

Kiemelkedőbb, kölcsönösen gyümölcsözőbb partnerprogramot kínálunk, mert több csatornán „támadunk”. Van például affiliate programunk, modern IT-támogatásunk, marketingkezelő rendszerünk, kialakult és bejáratott kedvezmények – lényegében minden olyan szolgáltatást biztosítunk, ami egy modern 21. századi cégnél elvárható.

Tegyük fel, hogy szeretnél csatlakozni a Partnerprogramhoz, de még nem vagy teljesen biztos benne, hogy hogyan működik az egész és milyen előnyökkel járhat. 
Ne aggódj, minden kérdésedre kimerítő választ kapsz, mielőtt bármiféle kötelezettséget vállalnál.

Egyszerűen pár lépés

Csatlakozz az IGL Coatings Hungary csapatához, mely újgenerációs, forradalmi kerámiabevonatokkal alakítja újra a jövő autókozmetikai piacát. Folyamatosan keresünk ambiciózus profi autókozmetikusokat, és minden olyan szolgáltatót, aki a nanotechnológiás bevonatok új világában látja a jövőt.

Együtt hozhatunk létre valami igazán újat! Az általunk fejlesztett és gyártott, független minősítő intézetek által auditált termékek nem a tömegtermelés eredményei, hanem az újító szellem és a kitartó munka gyümölcsei. Nálunk nem beszélünk csak a fejlesztésről, mi ténylegesen is teszünk érte. Folyamatosan újítunk, finomítunk, és új termékekkel lépünk a piacra.

Az IGL Coatings Hungary-nál nem csak együttműködésben gondolkodunk, hanem hosszútávú kapcsolatokban. Meggyőződésünk, hogy a sikerhez szakmai fejlődés, emberi támogatás és a modern IT rendszerek alkalmazása szükséges. Legyél te is részese ennek az izgalmas utazásnak, használd ki az új technológiák nyújtotta lehetőségeket, és emelkedj ki a tömegből!

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az IGL Coatings Hungary szerezte meg Európában először az IGL Coatings “Certified trainer & mentor” minősítését. Biztosíthatunk, hogy az együttműködésünk eredményes lesz, és valós, értékelhető eredményeket fogunk elérni.

Követjük az “alulígérünk, és túlteljesítünk” elvét, amit a legjobb ügyfél- és partnerélmény érdekében alkalmazunk. Számunkra az őszinte és tiszta kommunikáció a legfontosabb, melyben a bullshitmentes, egyenes beszéd dominál. Tapasztalatokat osztunk meg, és folyamatosan tanulunk egymástól.

Téged is várunk!

Add meg az e-mail címed

...elküldjük Partnerprogramunk összefoglalóját.

Beszéljük meg!

... lehet, hogy ez a leggyorsabb. Ne félj kérdezni! MIndenre válaszolunk!

Olvasd át az összefoglalót

... nagyon fontos, hogy mindent átnézz, és ha bármiféle kérdésed van, írd le azokat

Certifikálás

Ha szenvedéllyel és igényességgel fordulsz a munkádhoz, és hajszolod a magas színvonalat; ha érdeklődsz az általad használt anyagok mélyebb ismerete iránt és arra törekszel, hogy mindig a legjobb minőséggel dolgozz; ha szilárd háttértámogatásra vágysz, hogy a sikeredet növelhesd – akkor nálunk a helyed!

Csatlakozz hozzánk és átadjuk neked mindazt a tudást, amelyet egy sikeres autókozmetikusnak tudnia kell. Nem csak a munka technikai részleteit osztjuk meg veled, hanem a vállalkozásod fejlesztésének eszközeit is. Megmutatjuk, hogyan végezz hatékony és korrekt számításokat, melyik irányba indulj, hogy elérhesd a sikert.

Megosztjuk veled a marketing titkait is, bemutatjuk a legmodernebb és leghatékonyabb módszereket, melyekkel növelheted ügyfélkörödet és üzleted sikerét

Mit nyújt az IGL?

 • Nincs kötelező kezdőcsomag, nincs kötelező minimum havi vásárlás
 • Rendelések leadását megkönnyítő profi IT-rendszer
 • Családias, baráti környezet
 • Zárt szakmai Facebook csoportok,
 • Szakmai hírlevelek
 • Letölthető szakmai-, tudás- és marketinganyagok
 • Folyamatos továbbképzés
 • Affiliate rendszer
 • Egyéni mentorálás
 

Mit kérünk tőled?

 • Folyamatos együttműködést, fejlődést
 • A szakma szeretét, tiszteletét
 • A tananyagok elsajátítását, rendszeres önképzést
 • Igényes munkák kiadását
 • Az IGL Coatings felelős képviseletét

Affiliate-rendszer

Ezt a külföldön már bevált pénzkereseti formát, idehaza elsőként mi szeretnénk megvalósítani.

Miről is van szó?

Biztos láttál már olyat, hogy amikor a Youtubeon nézel egy videót, ahol a youtuber elmondja, hogy a használt eszközöket a videó alatti leírásban lévő linkekre kattintva tudod megvásárolni. Nos, ezek a linkek speciális linkek, rájuk kattintva az adott webshopba érkezel, ám de a webshop érzékeli, hogy Te honnan jöttél. Ha vásárolsz, akkor a youtubernek X% jutalékot ír jóvá. A youtuber így úgy keres pénzt egy termék eladása után, hogy nem neki kell raktároznia, csomagolnia, ügyfélszolgálatot adnia, számláznia – ő csak közvetít.

Ezt mi is kínáljuk Neked. Ha webboltod van, weboldalad, FB-oldalad, Intagram-fiókod vagy bármilyen online felületed és úgy érzed: „miért ne keresnék én is pénzt?” akkor írj nekünk.

A megfelelő beállítások általában csak pár perc és későbbiekben emberi beavatkozás nélkül töltődik fel termékeadatokkal, árakkal és minden éjjel ez frissül – mindezt automatikusan, ezzel Neked a jövőben nincsen gondod. Csak annyi, hogy próbálj így forgalmat generálni 🙂 Az elért jutalékokat egy zárt felületen, valós-időben tuod nyomon követni.

A jutalékot le is vásárolhatod 🙂 vagy készpénzben felveheted. Ennek is megvan a hivatalos útja.

A technikai megoldások tárháza viszonylag széles, érdemes pár szót váltani róla. Írj nekünk, kérj egy visszahívást!

Start Typing
0
Nincs termék a kosárban.