shop@iglcoatings.hu / +36-20-2-22-27-29

Gyorsmenü

3D-secure Biztonság

GP Webpay – ONLINE FIZETÉSI RENDSZER

Fizetési tájékoztató

A GP Webpay Online Fizetési Rendszert a Global Payments Europe S.R.O. fejleszti és üzemelteti.
GP Webpay Online Fizetési Rendszer: A GP Webpay internetes fizetési rendszer lehetővé teszi a Mastercard, a Visa belföldi és külföldi kártyáival történő fizetéseket. Támogatja a Google Pay és az ApplePay digitális pénztárcát is.

Tranzakció folyamata:

1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a GP Webpay oldalára, ahol a bankkártya adatok megadása után a tranzakció elindul.
2. Fontos, hogy ellenőrizze a megadott adatokat!
3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki rendszerekben.
4. A fizetés eredményéről e-mailben kap értesítést, ezután a rendszer visszairányítja Önt a szolgáltató oldalára.

ELFOGADOTT KÁRTYATÍPUSOK

Figyelem! A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.

BIZTONSÁG

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról aGP Webpay biztonságosfizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A GP Webpay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.
A GP Webpay megfelel a világszerte érvényes szabványoknak, és megfelel a MasterCard SecureCode, a Verified by Visa és a SafeKey legszigorúbb biztonsági követelményeinek, amelyeket a Mastercard és a Visa kártyatársaságok határoztak meg. Ezeket a szabványokat 3DS titkosításnak nevezik, és garantálják a maximális fizetési biztonságot.

Start Typing
0
Nincs termék a kosárban.