shop@iglcoatings.hu / +36-20-2-22-27-29

Gyorsmenü
EAN: 9555940500154 Cikkszám: KT000049 Kategória:

QUARTZ+

Kerámia 4év / 80,000km

  • 93% hatóanyagtartalom
  • 9H keménység
  • Grafén erősítéssel
  • Rákkeltő összetevők nélkül
  • Akár 4év/80.000km védelem
  • Szagtalan, nem ragad, nem foltosodik
  • Könnyű használat, könnyű visszatörlés
  • REACH-megfelelőség

Hogy néz ki élőben?

Ez valós példákkal mutatható meg a legjobban.

Facebook galéria

Nézz körbe a FaceBookon, hogyan kel életre a bevonat

Instagram galéria

Instán is sok-sok képet találsz

Hol kaphatod meg?

Partereink

Találd meg a hozzád legközelebb eső IGL Minősített Partnert!

IGL QUARTZ+ 4év – 80,000km grafén kerámiabevonat

Az IGL QUARTZ+ a prémium kategóriánkban található, 9H minősítésű hibrid kerámiabevonat, amely a legújabb technológiát használja a páratlan védelem és felületi minőség biztosítása érdekében. Ez a kettős rendszerű megoldás két specifikus tulajdonságú kerámiabevonat kombinációját alkalmazza, hogy szinte minden fényezési felületen megkérdőjelezhetetlen védőréteget és kifogástalan felületi minőséget nyújtson.

Az új és továbbfejlesztett IGL QUARTZ+ a grafén nanoplateletek erejét hasznosítja, hogy akár 4 éves tartósságot garantáljon. Ez a fejlett termék kiemelkedő hidrofób tulajdonságokkal bír, növelve a vízfolt- és vegyszerállóságot, miközben javítja a felület csúszóképességét a hatékonyabb tisztítás érdekében.

Az IGL QUARTZ+ nem csak a legmagasabb szintű védelmet kínálja, de páratlan tisztaságot és fényességet is garantál, így az autó fényezése mindig újszerűnek és ragyogónak hat. Mindemellett a termék teljes mértékben megfelel az aktuális importszabályoknak, ezáltal biztosítva a teljes nemzetközi kompatibilitást.

Az IGL QUARTZ+ a tökéletes választás minden profi autókozmetikus számára, aki kompromisszummentes minőséget és megbízható tartósságot keres. Bízd a védelmet az IGL QUARTZ+-ra, és tedd le az alapokat egy „ragyogó” jövőért.

Kerámia bevonatunk formulája alacsony illékonyságú, lassan elillanó formulán alapul. Ez az egyedülálló összetétel lehetővé teszi, hogy a kerámiabevonat lassabban térhálósodjon, csökkentve ezzel a kerámiabevonat idő előtti kikeményedésének kockázatát.

A kerámiabevonat védi a felületet a degradációtól, miközben megőrzi a tökéletes fényezéskorrekció eredményét. A kerámiabevonat növeli a felület ellenálló képességét a karcolásokkal, csorbulással és mattulással szemben.

A kerámia bevonatunk olyan tisztaságú nyersanyagokból készül, amelyek egyedülállóan magas szilárdságú formulát alkotnak. Ez a minőségi összetétel üvegszerű réteget képez a felületen, ami varázslatos fényt kölcsönöz az autó karosszériájának.

Megértjük az EU REACH szabályozásának fontosságát, ezért termékünkben garantáltan nem található meg egyetlen a 172 tiltott veszélyes anyag közül sem. Szilárd elkötelezettségünk a minőség és a biztonság mellett garantálja, hogy termékünk megbízható és környezetbarát választás.

A kerámia bevonatunk kimagasló hidrofób tulajdonságai akár évekig is megmaradnak, egy olyan felületet teremtve, amely könnyedén tisztán tartható és karbantartható. Ez a termék nem csupán időt, de erőfeszítést is megtakarít a mindennapos karbantartásban.

Termékünk a felhasználó és a környezet szempontjából is biztonságos. A nanotechnológiával szintetizált hordozóanyagunk egy nem rákkeltő, alacsony illékonyságú oldószer ártalmatlan keverékét tartalmazza, így termékünk használata kellemetlen szagok nélkül zajlik. Ez a technológia biztosítja a kiváló felhasználói élményt, miközben minimalizálja a környezeti hatásokat.

Gyakran Ismételt Kérdések (Gy.I.K.)

Határozottan javasoljuk az alkalmazását! Az IGL QUARTZ+ kiváló védelmet nyújt a selyemfényű felület számára, de közben nem rontja el az eredeti szaténfényezés különleges megjelenését. Ez az exkluzív kombináció biztosítja, hogy a különleges megjelenésű járművek maximálisan profitáljanak a felületi védelemből, miközben megőrizhetik egyedi karakterüket. Ez a termék a tökéletes választás azok számára, akik nem hajlandóak kompromisszumot kötni a védelem és a stílus között.
Az IGL QUARTZ+ kerámiabevonat használata kivétel nélkül biztonságos és stabil megoldást jelent matricázott felületeken is. A termék speciálisan kifejlesztett összetétele garantálja, hogy sem az anyag, sem a ragasztó nem szenved kárt, feloldódást vagy bármilyen sérülést. Az IGL QUARTZ+ nem csupán a fényezett felületeken kínál hatékony védelmet, hanem azonos mértékben gondoskodik a matricázott területekről is. Ez a kettős védelem teszi a terméket a professzionális autókozmetikusok számára ideális választássá.
Az IGL QUARTZ+ reprezentálja a kivételes értékhatékonyságot a hatóanyag koncentrációjának maximalizálásával. Az 93%-os hatóanyag-tartalom biztosítja, hogy egyetlen készlet elegendő legyen akár 3 közepes méretű autó körültekintő kezeléséhez. Az IGL QUARTZ+ befektetése a hatóanyagban rejlő valódi értékbe, ami hatékonyan optimalizálja a költséghatékonyságot. Ez a termék a profi autókozmetikusok számára ideális választás, akik keresik  a kivételes minőséget, miközben szem előtt tartják a költséghatékonyságot. Az IGL QUARTZ+-szal a prémium minőségű hatóanyagokra történő befektetés garantálja a kiemelkedő eredményeket és az optimalizált költségvetést.
Nálunk nem csak a legújabb és leginnovatívabb eszközökkel dolgozhatsz, hanem olyan környezetben is, ahol a folyamatos tanulás és fejlődés is prioritás. Készséggel biztosítunk számodra képzéseket, média- és marketingtámogatást, valamint üzleti tanácsadást, hogy segítsünk a személyes és szakmai fejlődésedben. Írj nekünk bátran! 💚
Start Typing
0
Nincs termék a kosárban.