shop@iglcoatings.hu / +36-20-2-22-27-29

Gyorsmenü

SEMA Show 2023

SEMA Show 2023

Tartalomjegyzék:

A Fenntarthatóság és Innováció Találkozása a SEMA Show-n
A zöld forradalom középpontjában az IGL Coatings Ecocoat Elixir áll, mely új szintre emeli a járművédelem hatékonyságát a legújabb kerámia bevonati technológiával.

 1. Ecocoat Elixir: Egy Lépéssel Előrébb a Kerámia Bevonatok Világában
  Az Ecocoat Elixir, mint az autókozmetikusok új kedvence, a gyorsabb helyreállítási idő és a kiemelkedő védelem révén, egyszerűen alkalmazható minden helyzetben.
 2. Tiszta Innováció: Az Ecoclean Interior Detailer
  Az elektromos járművek luxusbelsőinek szánt Ecoclean Interior Detailer tiszta illatot és alacsony VOC-tartalmú formulát ígér, a képernyőktől a kárpitokig biztonságos tisztítás mellett.
 3. Grafén Erő: Az Újratervezett Ecocoat Shield V2
  Az Ecocoat Shield fokozott vízfolt- és UV-ellenállással, valamint továbbfejlesztett PPF-kompatibilitással bővíti ki a különleges bevonatok piacát.
 4. Minőség és Megbízhatóság – Az IGL Coatings Szárnyai Alatt
  Az IGL Coatings minőségi kötelezettségvállalása az ISO 9001:2015 szabvány szerinti gyártási folyamatokra és valós körülmények közötti tesztelésre épülő termékekben ölt testet.

"IGL Coatings kiemelkedik azzal a megközelítéssel, hogy megérti vevőinek kívánságait és szükségleteit, és ezáltal prémium minőségű termékeket állít elő. Ez a teljesítmény a kutatás-fejlesztési csapattól indul, a szigorúan ellenőrzött gyártási folyamatokon és ISO 9001:2015 szabványokon át egészen a valóságos körülmények között végzett tesztekig terjed. Az IGL a legmegbízhatóbb kerámia bevonatokat készítő vállalatok egyike a világon" - osztotta meg Jeff Kary, az IGL Coatings USA alelnöke.

A malajziai IGL Coatings vállalat, amely kutatás-fejlesztés és gyártási területeken is tevékenykedik, kiemelkedő sikerrel mutatta be három legfrissebb és leginnovatívabb termékét a 2023-as SEMA Show autóipari szakkiállításon, ahol elnyerte a presztízsértékű SEMA Global Media Award díjat.

A vállalat az újdonságok bemutatója mellett a tengeri és ipari alkalmazásokhoz szánt terméksorozatainak legújabb tagját, az IGL Aegis-t is a nagyközönség elé tárta. Az IGL Aegis egy különleges, grafénnel erősített, kétkomponensű korróziógátló bevonat, mely áttörést jelent a piacon, egyedi tulajdonságaival magasabb szintű védelmet biztosítva. A bevonat áttetsző, színre szabható és rendkívül ellenálló.

A kiállítás ideje alatt az IGL Aegis termék iránt az iparági szakemberek jelentős érdeklődést mutattak, különös tekintettel annak védelmi tulajdonságaira.

„Lenyűgöző volt a visszhang, amit az IGL Aegis keltett! Valószínűleg ennek oka az, hogy az ipar szereplői felismerték a termékben rejlő hatalmas potenciált és előnyöket a korrózióvédelemben. A SEMA Global Media Award pedig nemzetközi szinten is megerősíti az Aegis vonzerejét” – nyilatkozta Keong Chun Chieh, az IGL Coatings alapítója és CEO-ja.

Az Aegis folyamatosan vonzza a nagyvállalatok figyelmét világszerte, amelyek magas sztenderdeiknek megfelelő korróziógátló megoldásokat keresnek.

A SEMA Global Media Awards program azokat a vállalatokat díjazza, amelyek olyan különleges berendezéseket és kiegészítőket állítanak elő, melyek nemzetközileg is nagyfokú érdeklődést válthatnak ki a fogyasztók körében. E termékek sikerességét egy tekintélyes nemzetközi újságírókból álló zsűri bírálja el, akik a programban zsűritagként vesznek részt.

„A SEMA Global Media Awards arra kéri a nemzetközi médiát, hogy az új termékek közül válasszák ki azokat, amelyek globális sikernek ígérkeznek” – osztotta meg Linda Spencer, a SEMA nemzetközi és kormányzati kapcsolatok igazgatója. 

Az idei eseményen 11 zsűritag vett részt hét különböző országból, akik alaposan megvizsgálják a SEMA Show majdnem 2000 termékbejelentkezését annak érdekében, hogy kiválasszák azokat, melyek a legnagyobb nemzetközi érdeklődésre tarthatnak számot.

Zöld Hullám a SEMA Show 2023-on

Ecocoat Elixir -1 réteg, 3év/60,000km védelem

Az IGL Coatings csapat izgalmas bemutatóval rukkolt elő a SEMA Show-n: bemutatták az Ecocoat Elixir-t, egy három évig tartó, egyrétegű kerámia bevonatot. Keong így nyilatkozott: „Az Elixir a következő generációja az egyrétegű termékcsaládunknak, mely az Ecocoat EZ ütemezését követi, amit 2021-ben indítottunk el”.

Az Elixir rendkívül hatékony összetételével  azoknak az autókozmetikusoknak is kínál megoldást, akik mobil szolgáltatást nyújtanak, és így gyakran váltanak helyszínt. Keong hozzátette: „Az Elixir stabilan használható bármilyen körülmény között, legyen szó beltéri vagy kültéri alkalmazásról. Sok autókozmetikus vágyott már egy ilyen sokoldalú termékre, és büszkék vagyunk arra, hogy most meg tudjuk adni nekik ezt a lehetőséget”.

Keong tovább magyarázta: 

"Semmit sem ér a rugalmasság, ha a bevonat száradása miatt a jármű csak a műhelyben parkolhat órákon keresztül. Éppen ezért csiszoltuk tökéletesre a képletet. Képzelje csak el, hogy a bevonatot felvittük, és mindössze két órán belül elbocsátható a jármű. Hát nem izgalmas?"

Az IGL Coatings ezzel jelentősen csökkenti a hagyományos 4-8 órás ‘nedvességtől mentes’ várakozási időt, és mindössze két órára rövidíti, ezzel is javítva a járművek átfutási idejét, anélkül, hogy a kerámia bevonat minőségét vagy hatékonyságát befolyásolná.

Jobb ellenállását a vízfoltokkal szemben, lenyűgöző hidrofób tulajdonságait és páratlan simaságát kihasználva az Elixir egyszerűen alkalmazható, három év garanciát nyújtó, egyrétegű bevonatával hamarosan a világ autókozmetikusainak kedvence lehet. 

Az Ecocoat Elixir 50 ml-es (teljes csomag és kiegészítők) és 100 ml-es (alapcsomag) kiszerelésben kerül forgalomba decemberben, certifikált autókozmetikusok számára.

Interior Detailer - újgenerációs beltértisztítás és -ápolás 

Az IGL Coatings kutatás-fejlesztési csapata által fejlesztett Ecoclean Interior Detailer termék célja, hogy megfeleljen a beltéri tisztítás piacának egyre növekvő igényeinek, különösen az elektromos járművek (EV-k) terén tapasztalható robbanásszerű növekedéssel összhangban.

2022-re a világ utjain már közel 26 millió elektromos jármű közlekedett, amely 60%-os növekedést jelent az előző évhez képest. Ezek a járművek híresek a luxus belső térkialakításról, a nagyméretű képernyőkről és a fenntartható anyagok használatáról – mindez pedig ideális környezet az Ecoclean Interior Detailer számára, hogy kiemelje azokat a tulajdonságokat, amelyek miatt ezek a járművek annyira keresettek.

Az Ecoclean Interior Detailer többet nyújt egy átlagos tisztítónál. Úgy lett megalkotva, hogy finom legyen a kijelzőkhöz és egyéb érzékeny felületekhez, miközben hatékonyan veszi fel a harcot a makacs foltokkal szemben. A termék nem csak tisztít, hanem védelmet is nyújt, miközben friss, kellemes illattal és alacsony VOC-kibocsátással büszkélkedhet.

Akár a műszerfal, akár a kárpitok, az Ecoclean Interior Detailer minden területen megállja a helyét, helyreállítva azokat a nap mint nap bekövetkező kopások és sérülések ellen.

„Az Ecoclean Interior Detailer piaci bevezetésével tovább szélesítettük már eddig is gazdag belső tisztítási termékportfóliónkat. A mélytisztító szerektől kezdve a műszerfal-kondícionálókon és UV-védő termékeken át, az Ecoclean Interior Detailer az a hiányzó darab, amely egyben könnyen használható, univerzális tisztítószer és felületvédő, kíméletes, ám hatékony formula” – mondta Keong.

Az IGL Coatings továbbra is hű marad elkötelezettségéhez, hogy odafigyeljen járműveinkre, egészségünkre és környezetünkre. Az Ecoclean Interior Detailer alacsony VOC tartalmú formulája figyelemre méltó eredményeket garantál erős vegyszerek alkalmazása nélkül – így biztonságosabb minden aspektusból!

Az Ecoclean Interior Detailer 100 ml-es, 500 ml-es és 5 literes kiszerelésekben lesz elérhető decemberben.

Új és továbbfejlesztett Ecocoat Shield!

A Shield kifejezetten olyan anyagokra lett tervezve, mint a PPF, hőre lágyuló műanyagok, matt és fényes PPF, PU, vinyl, valamint az öngyógyuló PPF-ek és más rugalmas műanyagok. Megóvja ezeket az anyagokat a korai kopástól és az UV-sugárzástól. Az Ecocoat Shield így tovább viszi az innováció és a védelem hagyományát.

Az IGL Coatings, mint a nanografén technológia úttörője, 2019-ben mutatta be az autóvédő fóliák (PPF) és autófóliás iparágnak készült, grafénnel erősített Ecocoat Shield termékét. A Shield az első olyan termék volt a palettán, amely az újító graféntechnológiát használta fel az ipar számára.

Az elmúlt évek során az IGL Coatings újabb grafénerősítésű termékeket dobott piacra az eredeti technológia továbbfejlesztése révén; beleértve az Ecocoat Quartz+, Ecocoat Kenzo és Ecocoat EZ készítményeket.

Az Ecocoat Shield a legújabb verziójában még erősebb vízfolt ellenálló képességgel büszkélkedhet, és növelt kompatibilitással rendelkezik a magas teljesítményű PPF-ek hasznéálatához. Az Ecocoat Elixirhez hasonlóan a Shield is ugyanazt a két órás elbocsátási időt biztosítja, és jobban illeszkedik a különböző professzionális PPF-ekhez és autófóliákhoz.

Fiona Chin, az IGL Coatings marketing igazgatója a SEMA Show látogatóinak növekvő számát érintve megjegyezte: „Hihetetlenül megtiszteltetés számunkra ez a rengeteg támogatás és szeretet, amit kapunk! Nagyon örültünk, hogy találkozhattunk az IGL családdal, akik az Egyesült Államokból és a világ minden részéből érkeztek, hogy velünk legyenek. 2023 majdnem lezárult, és mi már a 2024-es évünket tervezzük!”

Felkeltettük érdeklődésed?

Szeretnél olyan termékekkel dolgozni, amelyeket folyamatosan minősítenek elismert laborok és tényleg működnek? Ahol nem kell törnöd a fejed, hogy valami rossz történik? Ahol figyelembe veszik javaslataidat is?

Várunk Téged is!

2048 1365 IGL Coatings Magyarország
Start Typing
0
Nincs termék a kosárban.