IGL WASH – pH-semleges autósampon

(1 vásárlói értékelés)

✔ Természetes fény és csillogás
✔ Kiemelkedő síkosság, hatékony tisztítás
✔ Igen koncentrált formula, akár 1:500
✔ Zéró VOC– és NPE-tartalom
✔ Biológiailag lebontható
✔ Kiváló gyurmalé!

IGL WASH - pH-semleges autósampon – Kiszerelés: 500ml
4,899 Ft
Törlés
24h alattMPL 1 munkanapos kiszállítás  Foxpost Automata

Az IGL ecoclean WASH egy különösen hatékony, nanotechnológiás, zéró VOC-tartalmú, ph-semleges autósampon, amely autódat egy lépésben tisztítja és kondicionálja. Egyedülálló, saját fejlesztésű összetétele kimagasló síkosító hatással mélyen tisztítja az autó fényezését. Rendkívül kiadós, egy félig telt öt gallonos vödörbe elég két kupak!

Mit jelent a “pH-semleges” kifejezés?

A “pH-semleges” kifejezés azt jelenti, hogy az illető anyag se nem savas, se nem lúgos kémhatású, s a köznapi nyelvhasználatban arra utal, vegyileg mennyire gyengéd az adott felülethez. kíméletes a már felvitt waxokhoz és egyéb bevonatokhoz egyaránt.

Miért fontos, hogy az autósamponunk pH-semleges legyen?

A pH-semleges termékek gyengéden tisztítanak, mert nem tartalmaznak aggresszív vegyi anyagokat, melyek kárt tehetnek a fényezésben; nem bántják a már felvitt védőrétegeket, waxot, és nem okozzák a autó lakkjának idő előtti elöregedését sem.

Mindez nem azt jelenti, hogy a lúgos vegyhatású samponok feltétlenül kárt okoznának, sőt, sok professzionális termék erősen lúgos is lehet. Szinte lemarják a szennyeződéseket. De alkalmazásukhoz komoly ismeretek és vízkezelő rendszerek kellenek, és ha mi otthon nem akarunk mélyebben belemenni az autónkon használt lakk, waxrétegek, sealant-ek, stb. kémiai tulajdonságaiba, egymásra és a környezetre gyakorolt hatásainak szövevényes részleteibe, akkor az a legbiztosabb, ha pH semleges autósampont választunk.

Másrészről, amit mi itt az IGL Coatingsnál nem győzünk eléggé hangsúlyozni: egyáltalán nem mindegy, hogy mit engedünk a környezetbe. Az IGL ecoclean WASH egy biológiailag lebomló autósampon, amely garantáltan nem tesz kárt autódban, garázsodban, feljáródon, gyepedben.

A felület zsírtalanítását, végső tisztává varázsolását a természetes citrusolajok és az IGL ecoclean WASH egyéb összetevői biztosítják.

Mégis, ha pH-semleges, akkor miért lesz hatékony az IGL ecoclean WASH?

Az IGL ecoclean WASH nem az erős lúgosságával hat, nem erővel akarja leküzdeni a szennyeződést, hanem a fejlett nanotechnológiás összetételével, a természetes citrusolajok meglepő hatékonyságával. Az IGL ecoclean WASH-nak nincs szüksége erősen lúgos pH-ra ahhoz, hogy hatékonyan távolítsa el a szennyeződést. Fő ereje abban van, hogy mintegy bekapszulázza a koszt és mivel erősen síkosít, a nanokapszulákba fogott szennyeződések egy mikroszálas kesztyűvel/szivaccsal immár könnyen elemelhetőek a felszíntől.

Egyet ne felejts...

Az IGL ecoclean WASH pH-semleges autósampon

egy biológiailag lebomló, pH-semleges, kiválóan síkosító és tisztító,
amely nem tesz kárt autódban, garázsodban, kocsifeljáródban, gyepedben.